Amurgo

Amurgo

Amurgo

TE KOOP:

– 0 Penthouses
– 0 Penthouse Casco
– 0 Appartement GVL
Amurgo: Te koop

Residentie Amurgo is centraal gelegen binnen de nieuwe residentiële ontwikkeling De Zaat, op de hoek van de Philippe Saveryslaan (parallel aan Schelde) met de Paswerkerslaan. Het ontwerp van Architectenbureau Ferre Verbaenen voorziet in naar het zuiden georiënteerde doorzon-appartementen langs de Philippe Saveryslaan met aan de achterzijde uitzicht op groene questarug, gelegen aan de Cauwerbrug . Het onderdeel van het gebouw langs de Paswerkerslaan is zuid-west georiënteerd waarbij de appartementen profiteren van een uniek zicht op het park en van een perspectiefzicht op het Georges Van Dammeplein en de Schelde.

Er worden woongelegenheden voorzien met twee of drie slaap kamers. De gelijkvloerse appartementen zijn grondgebonden en heb ben niet alleen een voortuin, maar ook een achtertuin over de resterende perceelsdiepte. Op de hoek van het gebouw, grenzend aan het park en het nieuwe plein, wordt ruimte gecreëerd voor twee handelszaken.

Op de verdiepingen beschikt elk appartement over een ruim terras aanpalend aan de leefruimte. Op de hoogste verdieping zijn 4 riante penthouses gelegen met drie slaapkamers en ruime, naar het zuiden georiënteerde dakterras sen die een uitzicht bieden op de omgeving.